8 motive pentru alegerea unui constructor de site-uri web pentru o afacerea online

Chiar dacă site-ul vostru web nu îi impresionează pe clienți din prima secundă (așa cum arată acest studiu) nu vă descurajați. În ziua de azi îl puteți schimba și îmbunătăți într-o singură clipire. Rețineți că acest studiu a fost făcut înainte de era construcțiilor de site-uri web. Oamenii nu erau designerii propriilor site-uri web, așa cum sunt astăzi, iar cu această creștere din ce în ce mai mare de constructori de site-uri gratuite și plătite oferă tot mai multe opțiuni clienților.

Crearea unui site web nu a fost niciodată mai ușoară. Fără programare pe computer, editare manuală de cod, doar voi împreună cu opțiunea de glisare și fixare. Este de prisos să spunem că este o opțiune benefică și din punct de vedere financiar. Deci, ce este atât de special la un software de construcție a site-urilor web? Este ușor, adaptiv, receptiv, ieftin și devine din ce în ce mai bun.

Afacerile mici și mijlocii profită de această situație, realizându-și site-ul de comerț electronic în colaborare cu un constructor de site-uri, ceea ce îi va îndrepta către o politică de succes B2B și B2C. Acest lucru este mai mult decât binevenit pentru afacerea de construcții web, deoarece răspunde cu ajutorul celor mai bune instrumente posibile, având grijă de identitatea digitală a afacerii IMM-urilor. La fel ca meniurile pentru site-urile restaurantelor, introduse de unul dintre cei mai mari constructori de site-uri web, a cărui politică este axată pe micile afaceri.

Astăzi, constructorii de site-uri web gratuite sunt de fapt cea mai bună opțiune pentru începerea micilor afaceri. Iată lista noastră ce cuprinde 8 motive pentru care antreprenorii ar trebui să își creeze site-ul web cu un constructor.

  1. Nu aveți nevoie de cunoștințe tehnice – puteți crea un site web și un blog în decurs de 10 minute fără a plăti un cent unui dezvoltator web.
  2. Este convenabil – mai ales dacă aveți un buget restrâns. Majoritatea constructorilor de web acceptă un plan de încercare gratuit și o politică de prețuri.
  3. Flexibilitate – multe șabloane gata de utilizare, opțiuni de proiectare și o bună funcționalitate de editare cu funcția drop and drag
  4. Compatibil SEO – constructorii de web oferă optimizare SEO (compatibil Google).
  5. Optimizare pentru dispozitivele mobile – majoritatea constructorilor de site-uri web optimizează conținutul pentru dispozitivele mobile.
  6. Domeniu/găzduire – puteți avea propriul domeniu și e-mail la un preț accesibil.
  7. Întreținere – este ușor să actualizați și să vă întrețineți pagina web de tip desktop sau pentru mobil oricând doriți.
  8. Compatibilitate pentru comerțul electronic – afacerea online va primi tot ce are nevoie pentru comunicarea B2B și B2C.

OXXY vă oferă toate instrumentele și caracteristicile necesare pentru un start-up al unei afaceri mici și medii. Printre aceste privilegii se numără asistența noastră gratuită pentru e-mailuri de afaceri, ecranul tactil pentru dispozitive mobile, gestionarea site-urilor web multiple dintr-un singur cont, o mulțime de șabloane gata de utilizare și opțiuni de design.